osterstur vadehavscentret 1
Kom med på

Østerstur i Vadehavet med østersgaranti

Uanset hvilken af vores østersture du vælger, vil du se det enestående vadehav fra en vinkel, man ikke oplever til hverdag. Vores fantastiske naturvejledere vil bringe dig sikkert til de steder, hvor der er østers at samle, så du kan håndplukke den eftertragtede delikatesse.
Østerssafari (10 km)

Østerssafari (10 km)

Vores fantastiske naturvejledere vil bringe dig sikkert til de steder, hvor der er østers at samle, så du kan håndplukke den eftertragtede delikatesse. Østers har en rig kulinarisk historie i Danmark, der strækker sig helt tilbage til jægerstenalderen og ertebøllekulturen.
Læs mere og se kalender
Den lille østerstur (4 km)

Den lille østerstur (4 km)

Denne udgave af vores østerstur er ca. 4 km, så personer fra 8 år kan være med. Vi mødes på Vadehavscentret til en kort introduktion.
Læs mere og se kalender
Mandø-østers (1 - 5 km)

Mandø-østers (1 - 5 km)

Kom med på tur efter østers i Nationalpark Vadehavet – turen går til Mandø. Afstanden til til østersbankerne kan variere, men er et sted mellem 1,5 km og 5 km. Vi mødes på Vadehavscentret til en introduktion. Herefter kører I i jeres egne biler til Mandø, hvor vi samler østers. Turen er over Låningsvejen - en vej som er oversvømmet ved højvande.
Læs mere og se kalender
Østers og bål (4 km)

Østers og bål (4 km)

Kom med på tur efter østers i Nationalpark Vadehavet og tilbered dem efterfølgende over bål til et lækkert Vadehavsmåltid. Denne tur er en luksusudgave af den lille østerstur. I er afsted i en mindre gruppe og målet er at få lavet et lækkert Vadehavsmåltid over bål.
Læs mere og se kalender
Østers og sæl (7 km)

Østers og sæl (7 km)

Denne tur er forbeholdt gæster der bestiller private gruppeture. Med denne tur til Mandø, kan du kombinere østersplukning samtidig med, at du kan opleve Danmarks største rovdyr!
Læs mere og se kalender
Oplev også vores spændende udstillinger
Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.
vadehavscentret 487 h vadehavscentret udstilling